9 oktober 2017

Gasten trekken alles uit de kast in nieuw seizoen Talenten zonder centen bij SBS6

De drie Volendamse vrienden Kees Tol, Nick Schilder en Simon Keizer reizen samen met bekende gasten de wereld rond voor een nieuw seizoen van Talenten zonder centen. Zonder een cent op zak moeten de mannen de gekste klusjes doen om een dak boven hun hoofd te verdienen. Zo trekken Nick en Kim-Lian letterlijk alles uit de kast als ze zichzelf in een hamburgerpak hijsen. Houdt dit vreemde bijbaantje ze van de straat? Het tweede seizoen van Talenten zonder centen is vanaf dinsdag 24 oktober te zien bij SBS6.

De drie vrienden proberen samen met een wisselende BN’er het hoofd boven water te houden tijdens hun reizen. Zo regelt Herman den Blijker dat de mannen een persoonlijke versie van hun ‘Julia’ zingen en werken Herman en Simon in een Ierse pub om geld bij elkaar te krijgen, wat ze vervolgens bijna allemaal uitgeven aan lekker eten. Jennifer Hoffman neemt de drie mee het oerwoud in om geld bij elkaar te sprokkelen. De mannen ontdekken een bijzondere angst van hun gast Bobbi Eden en zetten Leontine Borsato aan het schoonmaken om eten op tafel te krijgen. De namen van de overige deelnemers worden binnenkort bekendgemaakt.

In Talenten zonder centen worden Kees, Nick en Simon in elke aflevering met een andere BN’er in een ander land gedropt, waarbij ze niet kunnen terugvallen op hun bekendheid of geld. Vlak voor vertrek moeten ze namelijk hun portemonnee afgeven en krijgen zij de bestemming van Kees Tol te horen. En dan kan het grote avontuur beginnen. Lukt het ze weer om drie dagen te overleven dankzij hun talenten?

Talenten zonder centen wordt geproduceerd door Talpa.
Uitzending: SBS6, vanaf dinsdag 24 oktober 20.30 – 21.30 uur.