22 september 2017

Roué Verveer presenteert Happy Hour bij SBS6

Het publiek bepaalt wat leuk is
Communicatieadviseur SBS6 Bert van Plateringen Zo viert Nederland kerst, Powermamas, Het jaaroverzicht volgens de sterren, 5 golden rings, Klasgenoten, Topper gezocht

Cabaretier Roué Verveer is de presentator van het nieuwe SBS6-programma Happy Hour. In deze humoristische show draait het om boeiende verhalen en aanstekelijke moppen van deelnemers plus hilarische videofragmenten. Het publiek in de studio is in charge en Roué Verveer zorgt dat alles op een ongedwongen en grappige manier bij elkaar komt. Happy Hour is vanaf vrijdag 27 oktober wekelijks te zien bij SBS6.

In elke uitzending krijgen drie kandidaten de gelegenheid om een bijzonder verhaal te vertellen. Dit kan een onwaarschijnlijke anekdote zijn of een ongeloofwaardige ervaring, maar ook mensen met een opvallend beroep nemen op ‘de praatstoel’ plaats.
Bij Happy Hour is het publiek de baas. Alle leden van de 100-koppige publieksjury hebben een stemkastje waarmee zij een niet boeiend verhaal kunnen wegstemmen. Bij iedere druk op een stemkastje zakt de kandidaat een stukje verder weg in het podium. Als meer dan de helft van de publieksjury het stemkastje heeft gebruikt, verdwijnt de kandidaat van het podium. Hoe langer het publiek de gast letterlijk niet laat vallen, hoe meer geld er te verdienen valt.
 
Wie krijgt in Happy Hour het publiek het hardst aan het lachen? Dat wordt bepaald in de moppenbattles waarin steeds twee moppentappers met elkaar de strijd aan gaan. Ook nu bepaalt het publiek wie de grootste grappenmaker is en wie er uiteindelijk in de finaleronde met een geldprijs naar huis gaat.

De videofragmenten in Happy Hour zullen bij de kijker zorgen voor een schaterlach of juist gefronste wenkbrauwen. Pranks vastgelegd door kwajongens, grappige castings voor commercials of blunders uit eigen privécollectie, het komt allemaal voorbij in Happy Hour.

Happy Hour
wordt ontwikkeld en geproduceerd door Talpa.

Uitzending: SBS6, vanaf vrijdag 27 oktober 20.30 – 21.30 uur.