10 juli 2017

SBS6 met dagelijks verslag van 101ste editie van De Vierdaagse 2017

Communicatiemedewerker Talpa TV Jamilla Jansen Gidsinformatie, Robs Grote Tuinsverbouwing, Stegeman op de bres, vtwonen zelf aan de slag, Huizenjacht, Je eigen droomhuis, Undercover Boss NL

De 101ste editie van de Vierdaagse is ook dit jaar dagelijks te volgen bij SBS6. Op maandag 17 juli staan alle voorbereidingen voor het grootste wandelevenement ter wereld centraal. Van dinsdag 18 juli tot en met vrijdag 21 juli zijn de hoogtepunten van de urenlange wandeltocht te zien. Hart van Nederland-presentatrice Evelien de Bruijn brengt elke dag op locatie verslag uit en neemt een kijkje achter de schermen van de organisatie. Daarnaast spreekt ze deelnemers met de meest bijzondere en uiteenlopende verhalen.

Voor de 101ste Vierdaagse hebben 50.403 mensen zich ingeschreven. Het is voor het vijfde jaar op rij dat het aantal inschrijvingen voor de Vierdaagse de 50.000 overschrijdt. Ook bij SBS6 is het al jarenlang een succesvol evenement. Afgelopen jaar keken gemiddeld een half miljoen mensen elke dag op de late avond naar het programma. Sinds 2002 is De Vierdaagse traditiegetrouw elk jaar te volgen bij de familiezender.

De Vierdaagse is een meerdaagse wandeltocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

De Vierdaagse 2017 wordt geproduceerd door SBS Productions.

Uitzending: SBS6, dagelijks van maandag 17 juli tot vrijdag 21 juli vanaf 23.30 – 00.00 uur.