12 januari 2018

Vanaf 6 februari 10 jaar Grenzeloos Verliefd bij Net5

Arie Boomsma presenteert jubileumeditie
Senior Communicatieadviseur Net5/ Veronica Wietske van Rooij SBS9, KIJK

De succesformule Grenzeloos Verliefd keert binnenkort terug met maar liefst een tiende seizoen! Hiermee is dit programma, waarin Nederlanders voor de liefde naar het buitenland verhuizen, de langstlopende Nederlandse titel bij Net5. In deze jubileumeditie gaat Arie Boomsma op bezoek bij kandidaten uit verschillende seizoenen. Hoe gaat het nu met ze? Zijn ze nog samen? Heeft de liefde alles overwonnen? 10 jaar Grenzeloos Verliefd is vanaf dinsdag 6 februari om 21.30 uur te zien bij Net5.

In het tiende seizoen van Grenzeloos Verliefd staat elke aflevering een stel in Nederland én een stel in het buitenland centraal. Presentator Arie Boomsma gaat terug naar mensen uit de verschillende seizoenen van de afgelopen 10 jaar. Van Patricia & Jack in Thailand (seizoen 6) en Lizzy & Vladimir in de VS (seizoen 6) tot Ellen & Prema in Indonesië (seizoen 8). Waar wonen ze nu? Zijn ze getrouwd of hebben ze kinderen? Hebben ze werk gevonden en zijn ze cultureel geïntegreerd? Kortom; hebben ze het leven kunnen opbouwen dat ze destijds voor ogen hadden?

Grenzeloos Verliefd wordt sinds 2008 uitgezonden bij Net5. Gemiddeld scoorde het programma een marktaandeel van 8,4% (in de doelgroep 20-54 jaar, inclusief UGK) door de jaren heen. Afgelopen seizoen kende voor het eerst een presentator, Arie Boomsma, en was het het best scorende seizoen sinds 2011. Op 12 december 2017 werd de hoogst score in 6 jaar bereikt: 10%.

Grenzeloos Verliefd wordt geproduceerd door Simpel Media.

Uitzending: Net5, vanaf dinsdag 6 februari om 21.30 uur

www.net5.nl/grenzeloosverliefd