09 februari 2018

Communicatie Adviseur

Over Talpa TV:

Talpa TV is de organisatie achter de vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 en het VOD-platform KIJK. Talpa TV is een van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland, telt ruim 400 medewerkers en is een van de onderdelen van het Nederlandse multimediabedrijf Talpa Network.

Over afdeling:
Voor onze afdeling Communicatie zoeken wij een Communicatieadviseur.

Hoofdtaken:
De communicatieadviseur is verantwoordelijk voor de perspromotie en reactieve communicatie van een aantal programma’s. Hij of zij is hiervoor de spin in het web tussen de media en de zender, de presentatoren en de betrokken producenten. Een wezenlijk onderdeel van de functie is het onderhouden en uitbreiden van een medianetwerk. Plannen worden bedacht én zelfstandig uitgevoerd, waarbij tools zoals persberichten en –events worden geproduceerd. Ook worden presentatoren begeleid bij interviews. Samen met de social media en marketingcollega’s worden creatieve PR-ideeën bedacht en tevens wordt de link gelegd met corporate, interne en B2B-communicatie.

Jouw profiel:
Je bent proactief, stressbestendig, flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je bent ook heel bewust van de belangen van verschillende stakeholders. Tot slot ben je een harde werker en combineer je gedrevenheid met relativeringsvermogen en liefst zelfs humor. Want in ons team mag ook gelachen worden!

Opleiding en ervaring:
Wij zoeken een zelfstandige teamspeler met een afgeronde (communicatie)opleiding op minimaal HBO-niveau en met 2 tot 5 jaar werkervaring bij voorkeur in de media.
Vanzelfsprekend heb je uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, wat ook terug te zien is in het schrijven van een treffend persbericht. Je hebt ervaring met woordvoering en kunt ook heel discreet werken.

Wij bieden:
een uitdagende fulltime functie (op basis van een 40-urige werkweek) met een prima pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt voor een dynamische organisatie in Amsterdam en komt terecht in een positieve werksfeer met enthousiaste en gemotiveerde collega’s