12 januari 2018

Producer Hart van Nederland

Over Talpa TV:

Talpa TV Productions B.V.. is het in-huis productie bedrijf van Talpa TV, een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische branche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van nieuws gerelateerde televisieprogramma’s, waaronder het bekende Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht. Daarnaast produceren we een breed scala aan Infotainment programma’s zoals Lachen om Home Video’s, Reportage, De 25 Grootste, De Vierdaagse, Veronica Music en uiteenlopende (commerciële) specials. Bij Talpa TV Productions B.V. werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en gedreven mensen.

Over afdeling:
Voor het live nieuwsprogramma Hart van Nederland zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Producer.

Hoofdtaken:
Als Producer ben je verantwoordelijk voor een optimale en efficiënte inzet van de beschikbare productiemiddelen. Je beheerst over een adequate begrotingstechnische en operationele kennis van beschikbare productiemiddelen. Je bent en blijft goed geïnformeerd over facilitaire ontwikkelingen voor zover deze betrekking hebben op de inzet van productiemiddelen. Je draagt zorg voor de kwalitatieve en inhoudelijke naleving van gemaakte afspraken met leveranciers. Je onderhoudt contact met de Eindredactie, Redactie en Verslag en adviseert hen over diverse productionele aangelegenheden. Daarnaast weet je online goed de weg, denkt cross mediaal en hebt ervaring met het produceren voor internet.

Jouw profiel:
Wij zoeken een flexibele, stressbestendige, zelfstandige collega met een aantal jaren werkervaring op het gebied van (dagelijkse) nieuws -en/of infotainmentprogramma's die creativiteit en originaliteit kan toevoegen aan ons team. Je hebt affiniteit met nieuws(ontwikkelingen) in het binnen- en buitenland. Iemand zonder 9 tot 5 mentaliteit, want je werkt in roosterverband, ook in de avonden en weekenden.

Opleiding en ervaring:
Je werkt en denkt op HBO-niveau. Onder grote tijdsdruk weet je het overzicht te bewaren. Je bent zeer secuur met zowel deadlines als de contacten die je onderhoudt. Een positief kritische, heldere mening, collegialiteit en enthousiasme kenmerken je stijl van werken. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden:
een uitdagende functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO Talpa TV Productions B.V.