01 november 2017

Sales Assistent

Over SBS:

SBS Broadcasting B.V. (SBS) is een mediabedrijf dat opereert in een dynamische wereld. Met de tv-zenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 zijn we één van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland. Daarnaast maken ook het video on demand-platform KIJK, SBS Productions (producent van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws) en multi channel network Social1nfluencers deel uit van SBS. SBS is in Amsterdam gevestigd, telt ruim 400 werknemers en is volledig onderdeel van Talpa Holding.

Over afdeling:
Voor de salesorganisatie zoeken wij een Sales Assistent voor 4 dagen per week ter ondersteuning van de afdeling Sales.
In deze rol ben je onderdeel van het Sales Support team en ondersteun je de verschillende sales disciplines van de SBS Salesafdeling.

Hoofdtaken:
De ondersteuning van de afdelingen Spot Sales & Branded partnerships bestaat naast administratieve werkzaamheden zoals; het beheren van de voorstellen en contracten, het verzorgen van rapportages en het beheren van het CRM systeem ook uit secretariële taken als zelfstandige telefoon-en postafhandeling, organiseren van vergaderingen, etc.

Jouw profiel:
Wij zoeken een Sales Assistent met minimaal 5 jaar relevante werkervaring, die naast een flinke dosis zelfstandigheid vooral een teamplayer is. Accuratesse, pro-activiteit en stressbestendigheid zijn vaardigheden die voor deze rol noodzakelijk zijn.
Uiteraard dien je te beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in het Nederlands als in het Engels en heb je ervaring met de Microsoft Office pakketten.

Opleiding en ervaring:
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring

Wij bieden:
Een gave baan met veel verantwoordelijkheid en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je werkt in het hart van de mediawereld en komt terecht in een bruisend en ambitieus bedrijf en een hecht team dat energie en lol haalt uit de successen die zij boekt. Heb jij interesse in deze baan (op basis van een 32-urige werkweek) en voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Laat het ons weten!