05 februari 2018

Secretaresse

Over Talpa TV:

Talpa TV is de organisatie achter de vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 en het VOD-platform KIJK. Talpa TV is een van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland, telt ruim 400 medewerkers en is een van de onderdelen van het Nederlandse multimediabedrijf Talpa Network.

Over afdeling:
Als secretaresse versterk je het naast het Programma Secretariaat één of meerdere Directie/Management leden.

Hoofdtaken:
Geen dag is hetzelfde. Je ondersteunt de Directie en het Zendermanagement van de Programma afdeling. Beheert de agenda’s van de Directeur Televisie en van de Programma Directeur. Urgent versus belangrijk moet in de gaten gehouden worden. Je bent het eerste aanspreekpunt per mail, telefoon, en post. Je coördineert afspraken, helpt mee met het voorbereiden van vergaderingen, notuleert en volgt op waar nodig.

Persoonlijk contact met het directe team om een vinger aan de pols te houden bij lopende zaken, te assisteren waar je kan, zeker te weten dat alles soepel loopt. Vluchten boeken en hotels selecteren, logistiek van het reizen beheren. Daarnaast beheer je het presentatoren bestand en het programmavoorstellenbestand. Je weet je goed staande te houden in een hectische en veranderende omgeving.

Tot de belangrijkste taken behoren:
- Assisteren van +/-2 (Directie-) Management leden;
- Agendabeheer
- Beheer mailboxen;
- Voortgangsbewaking actiepunten;
- Beheer presentatoren bestand/contracten routing presentatoren;
- Beheer programmavoorstellenbestand.
- Ontvangst en begeleiding bezoekers;
- Boeken van reizen;
- Doen van bestellingen / orderadministratie;
- Archiveren;
- Behandelen van inkomende en uitgaande post;

Jouw profiel:
Wij zoeken een secretaresse met minimaal 3 jaar relevante werkervaring, die naast een flinke dosis zelfstandigheid vooral een teamplayer is. Accuratesse, pro-activiteit en stressbestendigheid zijn vaardigheden die voor deze rol noodzakelijk zijn.

Opleiding en ervaring:
Uiteraard dien je te beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk) in het Nederlands als in het Engels en heb je ervaring met de Microsoft Office pakketten.

Wij bieden:
een uitdagende fulltime functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam met uitstekende arbeidsvoorwaarden.