04 juli 2017

Sponsor Redacteur Shownieuws

Over SBS:

SBS Productions B.V. is het in-huis productie bedrijf van SBS, een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische branche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van nieuws gerelateerde televisieprogramma’s, waaronder het bekende Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht. Daarnaast produceren we een breed scala aan Infotainment programma’s zoals Lachen om Home Video’s, Reportage, De 25 Grootste, De Vierdaagse, Veronica Music en uiteenlopende (commerciële) specials. Bij SBS Productions B.V. werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en gedreven mensen.

Over afdeling:
Voor de Redactie van Shownieuws - zijn wij op zoek naar een: Sponsor redacteur.

Hoofdtaken:
Je beoordeelt ideeën van de salesafdeling en/of sponsoren en maakt ze passend binnen het format van Shownieuws. Daarnaast bedenk je ook zelf creatieve manieren om sponsoren op een Shownieuws manier binnen het programma aandacht te geven.

Als sponsorredacteur heb je contact met de salesafdeling en sponsoren

Jouw profiel:
Je hebt een brede interesse op het gebied van (showbizz)nieuws of informatieve programma's en je weet deze interesse te gebruiken in je werk. Je bent in staat verrassende ideeën en invalshoeken voor sponsoronderwerpen ten behoeve van de uitzendingen aan te dragen en deze tot een goed item te brengen. Een positief kritische, heldere mening, collegialiteit en enthousiasme kenmerken je stijl van werken.

Opleiding en ervaring:
Wij zoeken een televisiejournalist met minimaal een jaar werkervaring op het gebied van gesponsorde programma’s. We verwachten dat je minimaal de School voor Journalistiek of andere relevante HBO-opleiding hebt afgerond. Vanzelfsprekend heb je een uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift en ben je goed in plannen en overzicht houden.

Wij bieden:
een uitdagende functie op basis van een 32 tot 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam met uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO van SBS Productions B.V.