22 december 2017

Stagiair Productie Shownieuws

Over Talpa TV:

Talpa TV Productions B.V.. is het in-huis productie bedrijf van Talpa TV, een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische branche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van nieuws gerelateerde televisieprogramma’s, waaronder het bekende Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht. Daarnaast produceren we een breed scala aan Infotainment programma’s zoals Lachen om Home Video’s, Reportage, De 25 Grootste, De Vierdaagse, Veronica Music en uiteenlopende (commerciële) specials. Bij Talpa TV Productions B.V. werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en gedreven mensen.

Over afdeling:
Bij Shownieuws is er plaats voor een productie stagiaire (m/v) voor 40 uur per week.

De afdeling productie bij Shownieuws is verantwoordelijk voor een optimale en efficiënte inzet van de beschikbare productiemiddelen, adviseert de Redactie over diverse productionele aangelegenheden en heeft een adequate begrotingstechnische en operationele kennis van de beschikbare productiemiddelen.

Hoofdtaken:
Als stagiaire ondersteun je de producers en leer je om licenties en foto’s aan te kopen, hoe het werkt in de studio tijdens een live programma, regel je koeriers en zal je soms op pad worden gestuurd om artikelen te kopen. Daarnaast doe je nog 101 andere dingen die het produceren van een dagelijks tv programma zo leuk maken.

Jouw profiel:
Je hebt affiniteit met shownieuws en nieuwsontwikkelingen in binnen- en buitenland. Onder tijdsdruk weet je het overzicht te bewaren. Een positief kritische, heldere mening, flexibiliteit, collegialiteit, enthousiasme en geen 9-5 mentaliteit kenmerken je stijl van werken

Opleiding en ervaring:
Je werkt en denkt minimaal op Hbo-niveau. Bij voorkeur uit het derde of vierde jaar van een media gerelateerde opleiding.

Wij bieden:
Een zeer uitdagende en interessante stageplaats.

Wij zoeken een stagiaire die voor een periode van minimaal 3 maanden (liefst langer) stage moet lopen voor zijn/haar opleiding vanaf januari 2018.