23 januari 2018

Teamleider Systeem- en Netwerkbeheer

Over Talpa TV:

Talpa TV is de organisatie achter de vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 en het VOD-platform KIJK. Talpa TV is een van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland, telt ruim 400 medewerkers en is een van de onderdelen van het Nederlandse multimediabedrijf Talpa Network.

Over afdeling:
Talpa TV is een jong en dynamisch mediabedrijf wat er voor zorgt dat het Nederlandse publiek elke dag kan genieten van de zenders SBS6, Net5, Veronica, SBS 9 en KIJK.nl. Om dit te verwezenlijken is de afdeling Operations en Support een bedrijfskritische afdeling die er voor zorgt dat uitzendingen en interactieve content (VoD) op de juiste wijze en ongestoord aangeboden wordt.

Talpa TV onderscheidt zich in de snelheid waarmee nieuwe technologie geïmplementeerd wordt. Voor de afdeling Operations en Support zijn we op zoek naar een Teamleider IT die het team van systeem- en netwerkbeheer gaat aansturen en daarnaast zelf ook een rol bekleed bij het beheer en onderhoud van de IT infrastructuur. Het betreft hier een functie vol met operationele en technische uitdagingen waarbij een grote mate van verantwoordelijkheid wordt gevraagd.

Hoofdtaken:
Aansturen van 5 systeem- en 3 netwerkbeheerders.
Mede verantwoordelijk voor de operatie en uptime van het netwerk en de systemen.
Implementeren en testen van security en security policies bij Talpa TV.
Het managen van projecten binnen de interne IT structuur.
Je adviseert, zowel reactief als proactief, de manager operations & support op het gebied van technische mogelijkheden en de aanschaf van nieuwe hardware en software systemen.
Synergiën vinden en implementeren binnen Talpa Network.

Jouw profiel:
Een gedreven teamplayer met de vaardigheid om doelstellingen te bereiken
Oplossingsgericht met een pragmatische instelling

Opleiding en ervaring:
Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring in een leidinggevende functie binnen de ICT
Werkervaring in de media is a pré (TV, radio, social, digital).
Uitgebreide ervaring op het gebied van IT, beveiliging, compliance, netwerk, infrastructure, storage, kantooromgeving
Uitgebreide ervaring op het gebied van IT processen zoals incident- en change management
Hands-on, can-do mentaliteit

Wij bieden:
een uitdagende fulltime functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam met uitstekende arbeidsvoorwaarden