18 oktober 2017

TV Planner

Over SBS:

SBS Broadcasting B.V. (SBS) is een mediabedrijf dat opereert in een dynamische wereld. Met de tv-zenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 zijn we één van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland. Daarnaast maken ook het video on demand-platform KIJK, SBS Productions (producent van onder meer Hart van Nederland en Shownieuws) en multi channel network Social1nfluencers deel uit van SBS. SBS is in Amsterdam gevestigd, telt ruim 400 werknemers en is volledig onderdeel van Talpa Holding.

Over afdeling:
De afdeling Sales Planning bestaat uit 10 medewerkers en verzorgt de optimale indeling, verkoop & monitoring van reclamezendtijd op de vier tv-zenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9. Op de afdeling werk je nauw samen met Sales Traffic, Yield & Account.

Hoofdtaken:
Je bent verantwoordelijk voor een optimale indeling van de ingekochte reclamezendtijd voor Televisie.

Jouw profiel:
Wij zoeken voor deze functie per direct een collega met de volgende eigenschappen:

·Je bent in het bezit van goede communicatieve eigenschappen;
·Je werkt graag in een team van jonge mensen;
·Je weet wat er speelt op de vier tv-zenders van SBS;
·Je bent stressbestendig en onderhoudt gemakkelijk (telefonische) contacten;
·Je hebt kennis van Word en Excel;

Opleiding en ervaring:
Het spreekt in je voordeel wanneer je commercieel inzicht hebt en tevens interesse hebt in het mediavak; Jouw werk- en denkniveau is minimaal op MBO/HBO niveau en je hebt 1 à 2 jaar werkervaring.

Wij bieden:
Voor deze fulltime functie (40 uur per week) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die per direct beschikbaar is, vermeld daarom in je sollicitatie per wanneer je aan de slag bij ons kunt.

De salarisindicatie voor deze functie bevindt zich rond de € 1975,- voor een fulltime dienstverband.