25 januari 2018

TV Planner

Over Talpa TV:

Talpa TV is de organisatie achter de vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 en het VOD-platform KIJK. Talpa TV is een van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland, telt ruim 400 medewerkers en is een van de onderdelen van het Nederlandse multimediabedrijf Talpa Network.

Over afdeling:
De afdeling Sales Planning bestaat uit 12 medewerkers en verzorgt de optimale indeling, verkoop & monitoring van reclamezendtijd op de vijf tv-zenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9 & TV538. Op de afdeling werk je nauw samen met Account, Yield & Eindregie

Hoofdtaken:
Je bent verantwoordelijk voor een optimale indeling van de ingekochte reclamezendtijd voor Televisie. Daarnaast adviseer je dagelijks mediabureaus bij het inplannen en optimaliseren van reclamecampagnes binnen de beschikbare zendtijd. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle commercials en de juiste uitzendinstructies. (Je bewaakt de tijdige binnenkomst van alle commercials, je schrijft de commercials in en verzorgt de inhoudelijke keuring.)Tevens zorg je ervoor dat alle commercials goed en tijdig klaarstaan voor de uitzending.
Tot slot informeer je accountmanagers over de aanvragen van de bureaus en controleren van de gemaakte contractafspraken.

Jouw profiel:
Wij zoeken voor deze functie per direct een collega met de volgende eigenschappen:
? Je bent in het bezit van goede communicatieve eigenschappen;
? Je werkt graag in een team (van jonge mensen);
? Je weet wat er speelt op de vijf tv-zenders van SBS;
? Je bent stressbestendig en onderhoudt gemakkelijk (telefonische) contacten;
? Je bent heel handig met Word en Excel;
? Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands.

Opleiding en ervaring:
Jouw werk- en denkniveau is minimaal op MBO/HBO niveau, werkervaring in een commerciële of administratieve functie en/of kennis van mediaplanning is een pré.

Wij bieden:
Voor deze fulltime functie (40 uur per week) zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die per direct beschikbaar is, vermeld daarom in je sollicitatie per wanneer je aan de slag bij ons kunt.

De salarisindicatie voor deze functie bevindt zich rond de € 1975,- voor een fulltime dienstverband.