Verliefd op Ibiza & Crystal Clear

Account Director Branded Partnerships Kiki Maaskant 020 - 800 7542 | 06 - 21 717 446
Informatie
 • Adverteerder
  Crystal Clear
 • Branche
  FMCG
 • Doel
  Bekendheid, houding, activatie
 • Doelgroep
  Vrouwen 20-54
 • Looptijd
  oktober - december 2013
 • Mediumtypen
  TV (oproeppromo's, sfeerpromo's. in program, billboards), print (Grazia & Viva), winkelvloer

De uitdaging

De concurrentie in de frisdrankmarkt is moordend. Denk aan Coca-Cola Light en ook huismerken. In deze competitieve markt is een sterk merk essentieel om een van de belangrijkste indicatoren in beweging te krijgen: merkoverweging.

Doelgroep

Vrouwen 20-54

Doel

De verschillende mediamix onderdelen in deze campagne hadden als doel om de totale doelstelling van Crystal Clear in te vullen, te weten: bekendheid, houding en activatie.

De oplossing

Als je Crystal Clear drinkt, maak je de keuze om een lekker drankje te drinken met maar 1 kilocalorie, waardoor je lekker in je vel blijft en ‘in control’ bent! In Verliefd op Ibiza wemelt het van de Women in Control. Bovendien werd de serie gemaakt om vrouwen – Crystal Clear-doelgroep – te bereiken.

Je goed voelen en ‘in control’ zijn, gaat over zelf keuzes maken. De Crystal Clear campagne rond Verliefd op Ibiza heeft dan ook dit thema: wat maakt jou blij? Programmabillboards, promo’s en de winkelactie waarmee je jouw ideale trip naar Ibiza kunt winnen, staan volledig in het teken van eigen keuzes waar je blij van wordt.

Als klap op de vuurpijl zijn aan het eind van de serie alle kijkers in control: zij mogen het einde van de serie bepalen. Kiest Suus voor een leven met of zonder haar DJ Lo…?  Een unieke toevoeging die in Nederland nog nooit vertoond is en echt waarmaakt waar Crystal Clear voor staat!

 

Bekijk hieronder de internetbumper van Crystal Clear:

 

Cases

Hoeveel ben je waard – ING

Hoeveel ben je waard – ING

Emmi Fondu

Emmi Fondu

Royal Club Running Dinner

Royal Club Running Dinner

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden?

We denken graag met je mee!