Direct Marketing


Talpa Network biedt de mogelijkheid om een co-branded of stand-alone emailcampagne te versturen naar de consumenten in onze eigen marketingdatabase. Ook is het mogelijk een advertorial op te nemen in de tweewekelijkse zendernieuwsbrieven van Net5, SBS6 en Veronica.

Op basis van de gewenste selectiecriteria kunnen we een bestand met dataprofielen aanleveren die kan worden ingezet voor een direct marketing campagne. Dit databestand kan worden ingezet voor direct marketing campagnes. Het is ook mogelijk de diverse kanalen van Talpa Network in te zetten om actieve leads te werven.

Specificaties advertorial

Advertorial
Formaat afbeelding 1024 x 90
Bestandsformaat Gif, jpg
Titel Max. 60 karakters inclusief spaties
Tekst Max. 150 karakters inclusief spaties
Actietitel Max. 45 karakters inclusief spaties
Doorlink URL naar de site

Specificaties co-branded of stand-alone mailing

In overleg met de afdeling creatie van Talpa TV wordt er aan de hand van door de adverteerder aangeleverd bronmateriaal een passende co-branded mailing gemaakt.

Contact direct marketing

Vragen over het aan te leveren materiaal? Onze collega’s van de afdeling Traffic helpen graag verder en zijn te bereiken via 020 800 7000 of mail naar sales.traffic.internet@talpanetwork.nl.

Online advertentieruimte is te reserveren via 020 800 700 of via digital@talpanetwork.nl. Een team van specialisten staat klaar voor het uitrollen van de juiste strategie, het inzetten van de best converterende middelen of op basis van een briefing een compleet (multimediaal) concept aanleveren.

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden?

We denken graag met je mee!