MCN

Wij bereiken Millennials

Talpa Network heeft een samenwerking met het Multi Channel Network (MCN) Social 1nfluencers. MCN’s hebben de toekomst; met een fanbase en een bereik dat blijft groeien spreken we in een keer een grote doelgroep aan die steeds vaker videocontent online bekijkt.

Social 1nfluencers ontwikkelen online video strategieën en branded video content voor merken die binnen YouTube op een aansprekende en effectieve manier hun doelgroep willen bereiken. Maandelijks genereren de creators binnen dit netwerk meer dan 25 miljoen views met hun videoproducties.

Social1nfluencers

Door onze samenwerking met Social1nfluencers weet Talpa Network per maand een uniek bereik te behalen van 2.5 miljoen binnen de doelgroep 18-35 jaar (79%). Social1nfluencers is een YouTube certified partner, waarin hoge kwaliteit video-content centraal staat voor zowel mannen als vrouwen. Talpa TV levert gegarandeerd de views uit, en dat binnen 6 channels die getarget in te zetten zijn. Dat kan stand-alone zijn, maar ook in combinatie met andere kanalen. Hiermee worden per dag 2 miljoen streamstarts behaald, en dat is omgerekend per maand 70 miljoen. De kanalen zijn ingedeeld als volgt:

 

  • Entertainment
  • Lifestyle & Fashion
  • Food & Health
  • Beauty/ Female
  • Fun & Pranks
  • Kids & Teens

Behalve pre-rolls inkopen, zijn er voor adverteerders legio andere mogelijkheden om de millennial doelgroep te bereiken. Denk aan een customized webserie of een serie in een volledig gebranded omgeving. Van sticky homepage posities tot uniek gecreëerde headers. Tel daar bij op dat de content additioneel ingezet kan worden binnen de owned kanalen van de adverteerder of gedistribueerd kan worden via de andere relevante merken van Talpa Network.

 

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden?

We denken graag met je mee!