Sponsoring

Content met redactionele inslag

Senior Account Manager Digital Jeroen Dissel 020 - 800 7515 | 06 - 21 717 461

Binnen het netwerk van Talpa Network is er veel ruimte voor branded content. Zowel op televisie, bij onze merken, als online binnen onze sites en binnen onze mobiele merken.

Deze content met redactionele inslag, gemaakt vanuit de look&feel van een programma of website, heeft een sterke uitstraling. Het is op diverse manieren mogelijk een bepaald umfeld op de websites van Talpa Network te claimen.

Formaten die worden ingezet als branded content binnen het TV-netwerk van Talpa Network:

  • Advertorial lamellen homepages
  • Advertorial RON
  • Actiepagina’s en sites binnen sites of programmaomgevingen
  • Cover en backgrond sponsering programmaomgevingen
  • Midpage advertorial Pietsweer.nl en Hartvannederland.nl

Een sponsor kan in de content verweven worden of extra content toevoegen aan een pagina. Met advertorials of in de ‘lamellen’ op de homepages van de verschillende zenders wordt de adverteerder naadloos opgenomen tussen de redactionele content. Interactie met de kijker is mogelijk via een actiepagina of door inzet van social media in het communicatieplan mee te nemen.

Aanleverspecificaties

In overleg met de afdeling Creatie van Talpa Network wordt er aan de hand van door de adverteerder aangeleverd bronmateriaal een passende uiting gemaakt die bijdraagt aan de doelstellingen van de adverteerder.

Contact branded content

Vragen over het aan te leveren materiaal? Graag helpen onze collega’s van de afdeling Projects verder via 020-800 700 of mail naar projects@talpanetwork.nl.

Branded content reserveren? Neem dan contact op via 020-800 700 of via digital@talpanetwork.nl. Een team van specialisten staat klaar voor het uitrollen van de juiste strategie, het inzetten van de best converterende middelen of op basis van een briefing een compleet (multimediaal) concept uitwerken.

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden?

We denken graag met je mee!