Video Advertising

Geef extra bereik aan jouw televisiecampagne

Met online video advertising (OVA) kun je extra bereik aan jouw televisiecampagne toevoegen. Onderzoek  naar de effectiviteit van televisie en online video advertising van MediaCom en SPOT in samenwerking met Ipsos laat zien dat er sprake is van synergie tussen beide media.

Uiteraard is het ook mogelijk om zonder een televisiecampagne streamspots in te kopen bij Talpa Network. Door de hoge completion rate leent de content van onze zenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK en S1 zich uitstekend voor het overbrengen van de campagneboodschap.

Video ads kunnen worden ingezet met een interactieve component, maar ook zonder. Ook kan de commercial in de rectangle positie worden ingezet. De sponsoring van een televisieprogramma via billboards is eveneens online door te voeren, online preboards genoemd.

Video ad

Plaats jouw video ad rondom of in de hoogwaardige content van SBS6, Net5, Veronica, SBS9 en het MCN netwerk. De video ad is een online commercial die wordt uitgezonden voorafgaand (pre-roll), tijdens (mid-roll) of na afloop (post-roll) van een video.

Interactieve video ad

Met de interactieve video ad is er direct interactie met de consument. Bijvoorbeeld met een interactief productaanbod, waarbij de consument in de uitingen door verschillende aanbiedingen, modellen, etc. kan scrollen. Ook kan de uiting verrijkt worden met social media toepassingen. De interactieve player is een custom ad.

In video overlay

Met in video overlay (semi-transparante banner binnen video) kan de boodschap van de campagne ook tijdens de video nog eens onder de aandacht van de kijker worden gebracht.

Online Specificaties

Item MXF MP4
Length ≤30 seconds ≤30 seconds
Video codec MPEG HD422 Long GOP H.264
Video resolution 1920×1080 (1080i/25) 1920×1080 progressive scan
Video framerate 25 25 or 50
Video bitrate 50 Mbit/sec >10 Mbit/sec
Video aspect ratio 16F16 16F16
Audio codec PCM AAC
Audio resolution 48 kHz/24 bits 48 kHz/preferably 24 bits source material
Audio bitrate Embedded in MXF file 320 kbps
Audio channels Stereo or dual mono Stereo or dual mono
Audio channel lay-out 1 = Left stereo (Lo/Lt) 1 = Left stereo (Lo/Lt)
2 = Right stereo (Ro/Rt) 2 = Right stereo (Ro/Rt)
3 = Mute
4 = Mute
5 = Mute
6 = Mute
7 = Mute
8 = Mute
Program Loudness -23 LUFS (±0.5 LU) -23 LUFS (±0.5 LU)
Maximum Signal Level -1 dBTP -1 dBTP
Maximum Momentary Loudness No restriction No restriction
Maximum Short-Term Loudness +5 LU +5 LU
Maximum Loudness Range No restriction No restriction


Contact online video advertising

Vragen over het aan te leveren materiaal? Graag helpen onze collega’s je verder. Zij zijn bereikbaar via 020 800 7000 of mail naar adtraffic@talpanetwork.com.

Online advertentieruimte is te reserveren via 020-800 7000 of via digital@talpanetwork.com. Een team van specialisten staat klaar voor het uitrollen van de juiste strategie, het inzetten van de best converterende middelen of op basis van een briefing een compleet (multimediaal) concept aanleveren.

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden?

We denken graag met je mee!