Video Advertising

Geef extra bereik aan jouw televisiecampagne

Account Manager Digital Leo van Dijk 020 - 800 7336 | 06 - 21 108 691

Met online video advertising (OVA) kun je extra bereik aan jouw televisiecampagne toevoegen. Onderzoek  naar de effectiviteit van televisie en online video advertising van MediaCom en SPOT in samenwerking met Ipsos laat zien dat er sprake is van synergie tussen beide media.

Uiteraard is het ook mogelijk om zonder een televisiecampagne streamspots in te kopen bij Talpa TV. Door de hoge completion rate leent de content van onze zenders SBS6, Net5, Veronica, SBS9, KIJK en S1 zich uitstekend voor het overbrengen van de campagneboodschap.

Streamspots kunnen worden ingezet met een interactieve component, maar ook zonder. Ook kan de commercial in de rectangle positie worden ingezet. De sponsoring van een televisieprogramma via billboards is eveneens online door te voeren, online preboards genoemd.

Streamspots

Plaats jouw streamspot rondom of in de hoogwaardige content van SBS6, Net5, Veronica, SBS9 en het MCN netwerk. De streamspot is een online commercial die wordt uitgezonden voorafgaand (pre-roll), tijdens (mid-roll) of na afloop (post-roll) van een video.

Interactieve pre-roll

Met de interactieve pre-roll is er direct interactie met de consument. Bijvoorbeeld met een interactief productaanbod, waarbij de consument in de uitingen door verschillende aanbiedingen, modellen, etc. kan scrollen. Ook kan de uiting verrijkt worden met social media toepassingen. De interactieve player is een custom ad.

In video overlay

Met in video overlay (semi-transparante banner binnen video) kan de boodschap van de campagne ook tijdens de video nog eens onder de aandacht van de kijker worden gebracht.

Online Specificaties

Streamspot Overlay
Formaat 1920 x 1080 400 x 50
Bestandsformaat MP4 Flash (swf)*
Bestandsgrootte Max. 2,5 MB Max.30 kB
Codec H.264
Lengte Max. 30″
Bitrate >10Mbit/sec
Positie Pre-, mid- en postroll Video Overlay
Clickable Ja Ja
Doorlink URL naar site URL naar site

Contact online video advertising

Vragen over het aan te leveren materiaal? Graag helpen onze collega’s je verder. Zij zijn bereikbaar via 020 800 7000 of mail naar adtraffic@sbs.nl.

Online advertentieruimte is te reserveren via 020-800 7000 of via digital@sbs.nl. Een team van specialisten staat klaar voor het uitrollen van de juiste strategie, het inzetten van de best converterende middelen of op basis van een briefing een compleet (multimediaal) concept aanleveren.

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden?

We denken graag met je mee!