15 november 2019

Derde Café Hendriks & Genee met Peter R. De Vries, Piet Keur en Marga Bult

Zondag 17 november om 22.30 uur is de derde aflevering van Café Hendriks & Genee te zien bij Veronica. In deze live-talkshow blikken Hélène Hendriks en Wilfred Genee op geheel eigen wijze terug op de afgelopen week, zij kijken vooruit naar de komende week en bespreken de hoogtepunten van het weekend.

Café Hendriks & Genee is een live-talkshow met publiek waarin toegankelijke onderwerpen aan bod komen en persoonlijke gesprekken niet worden geschuwd. Hélène en Wilfred ontvangen aan de stamtafel elke zondag actuele en uiteenlopende gasten uit politiek, showbizz, sport en media. Samen met hun gasten sluiten zij de week op een luchtige manier af.

Zondag 17 november zijn te gast:

  • Nog een half jaar en dan wordt het Eurovisiesongfestival gehouden in Rotterdam. De Nederlandse Publieke Omroep vraagt geld aan het kabinet om dit te organiseren. Moeten we hierin meegaan of niet? En wie moet ons eigenlijk vertegenwoordigen? Hierover praten we met oud-Eurovisiesongfestivaldeelnemer Marga Bult, songfestivalkenner Koos van Plateringen en songfestivalfan Frits Huffnagel.
  • Oud-voetballer van onder andere Haarlem, Heerenveen en Feyenoord Piet (Li)Keur schuift bij ons aan. FOX-commentator Leo Oldenburger schreef de biografie van deze markante voetballer die beter bekend staat om zijn uitspattingen buiten het veld dan om zijn kwaliteiten in het 16-metergebied.
  • En de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg leek deze week wereldnieuws. Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker en Peter R. De Vries over privacy en de kracht en gevaar van social media.

Café Hendriks & Genee is elke zondag om 22.30 uur te zien bij Veronica. De herhaling is te zien op maandag 18 november om 22.55 bij Veronica.

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden?

We denken graag met je mee!