26 juni 2018

SBS6 presenteert de intiemste relatietest ooit

Nederland In Bed is een bijzondere en spraakmakende relatietest waarin tien heel uiteenlopende koppels op de meest intieme manier worden geïnterviewd… namelijk in de beslotenheid van hun slaapkamer. Vanuit hun eigen bed. Hier beantwoorden ze vragen over thema’s die ieder stel bezig houden zoals seks, opvoeding, financiën, trouw en ergernissen. De koppels vertellen heel frank en vrij over hun eigen ervaringen en gevoelens. Dichterbij dan dit kun je niet bij mensen komen!

 

Elke vraag is voer voor discussie tussen de partners. Bijvoorbeeld: Waar erger je je het meest aan bij je partner? Zal vreemdgaan het einde van jullie relatie betekenen? Of: Is je partner romantisch? De kans is groot dat de geliefden een verschillende kijk hebben op een aantal zaken. Die verdeeldheid leidt ongetwijfeld tot grappige, hartverwarmende, misschien zelfs pittige of gênante anekdotes, maar ook tot inzichten en begrip. Hoe meer we praten, hoe dichter bij elkaar we komen.

 

Het blijft trouwens niet bij de koppels in het programma alleen. De kijkers thuis kunnen meteen meedoen via de speciale Nederland In Bed online relatietest op de website. Stellen kunnen hier testvragen beantwoorden en krijgen direct daarna automatisch de uitslag. Hoe staat het er met hun relatie voor?

 

Nederland In Bed laat een dwarsdoorsnede zien van de relaties in Nederland anno 2018. We nemen niet alleen een kijkje achter slaapkamerdeuren van volstrekt onbekenden, maar kijken ook in de spiegel!

 

Nederland In Bed wordt geproduceerd door MasMedia en is vanaf 1 juli om 21.30 uur te zien op SBS6.

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden?

We denken graag met je mee!