9 juli 2018

Welke talenten betreden op 6 augustus House of Talent?

Aankomende sterren gaan samenwonen in oude radio en TV-studio
Senior Communicatieadviseur SBS6 AnneMarie Blokker House of Talent, Wereldreis op wielen, Waar is de Mol?, Welkom aan boord, Saved by the bell

Twaalf ijzersterke muzikale talenten staan te trappelen om hun zangcarrière een fenomenale kickstart te geven… maar in de nieuwe realityserie House of Talent is slechts plaats voor acht artiesten. Wie krijgt de kans van zijn leven en heeft het in zich om uit te groeien tot een echte superster? En voor wie houdt de droom dus al op voordat het begonnen is? House of Talent is vanaf maandag 6 augustus elke werkdag om 19.00 uur te zien bij SBS6.

 

De talenten die starten zijn heel verschillend: volkszangers, rappers, rockers, DJ’s en singer-songwriters. Maar hoe anders ze ook zijn, ze hebben één ding gemeen: een gigantische drive om door te breken. En dat kan in House of Talent, want alles is aanwezig om hun carrièrestart te ondersteunen: oefenruimtes, een indoor theater waar ze kunnen optreden en twee ervaren managers die hun hele netwerk zullen inzetten om de artiesten zo groot mogelijk te maken. Alles hangt natuurlijk af van de artiesten zélf. Zij moeten elke zes weken een nieuw liedje uitbrengen, zich continu bewijzen, laten zien dat ze zich staande kunnen houden in de business én dat ze kunnen leven van hun talent.

 

De kijker volgt hun avontuur op de voet en is getuige van de onderlinge relaties, de successen, de tegenslagen en de optredens in het land. Welke artiest wordt er in korte tijd razend populair en verdient geld met zijn talent? Geld verdienen én een grote fanbase opbouwen zijn belangrijk, want de talenten worden afgerekend op hun prestaties. Tijdens de serie vallen er artiesten af en stromen er nieuwe, gemotiveerde talenten in. Er is in House of Talent slechts plek voor de allerbesten en die moeten niet verslappen, want er liggen altijd kapers op de kust.

 

House of Talent is een format van en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

 

Uitzending: SBS6, vanaf maandag 6 augustus, elke werkdag van 19.00 – 19.30 uur.

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden?

We denken graag met je mee!