Special Advertising

Opvallen in het medialandschap

Opvallen in het medialandschap? Het special advertising team van Talpa TV helpt je graag met het realiseren van een slimme en doeltreffende campagne. Wij denken graag mee hoe we communicatiedoelstellingen van de adverteerder in de juiste vorm kunnen gieten om de gewenste doelgroep optimaal en opvallend te bereiken.

Special advertising biedt hiervoor de volgende drie mogelijkheden:

 

1. Billboarding

Een billboard van vijf of tien seconden, of het nu gaat om productintroductie binnen heel Nederland of juist om de top-of-mind positie te behouden. Er zijn drie posities voor een billboard: aan het begin, midden of aan het eind van een programma. Zo weet je zeker dat je meelift op de kracht en kijkdichtheid van het programma, met als gevolg een hogere impact en toename in naamsbekendheid van je product, dienst of merk.

In maart 2016 deed Talpa TV samen met onderzoeksbureau DVJ Insights een onderzoek naar de impact van billboards. Belangrijkste conclusie hierin was dat billboarding positieve resultaten oplevert voor een adverteerder zowel alleen als in combinatie met een reguliere spot. Klik hier voor meer billboard informatie.

2. Ident

Adverteerders strijden om de aandacht van de consument. Het wel of niet bereid zijn om te kijken naar reclame is doorslaggevend voor effect. Onderzoeksbureau DVJ Insights heeft in opdracht van Talpa TV een grootschalig onderzoek gedaan onder meer dan 2.000 consumenten naar de werking van een ident. Met deze uiting wordt vanuit de zenderomgeving een natuurlijke overgang gecreëerd naar de commercial. Uit eerder onderzoek was al bekend dat de ident als creatiever, opvallender en verrassender wordt ervaren dan een reguliere spot. Nieuw is dat uit het onderzoek van DVJ Insights en Talpa TV is gebleken wat de impact van deze ident op het kijkgedrag is.

De idents zijn uiteraard maatwerk, en maatwerk verdient speciale aandacht. Talpa TV Concepts denkt mee: van idee tot executie. Onze afdeling zorgt ervoor dat de ident (grafisch en/of gedraaid) maximaal bijdraagt aan de gewenste doelstelling. Een team van creatieve experts gaat aan de slag van concept tot de daadwerkelijke uitrol.

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden?

We denken graag met je mee!