Concepts

Groei naar, introductie van, aanzetten tot

Groei naar, introductie van, aanzetten tot; bekende thema’s waar adverteerders veel slaap aan verliezen. Wij ook. Simpelweg, omdat we het beste werk willen maken. Niet ‘ter vulling van ingekochte exposure’, maar als game changer voor onze relaties en ons publiek.

On & off air, on & offline, binnen het netwerk van Talpa Network

Talpa Network Concepts bestaat uit 100% creatieve en productionele slagkracht. Dit in combinatie met de korte lijnen richting de merken maakt dat Talpa Network Concepts snel tot het beste resultaat komt. Altijd all-in, vanuit een strategie die voorziet in verschillende scenario’s. Daarmee maken we het verschil voor onze relaties en doelgroep.

Connecting the dots

Concepts huist in de kern van Media Solutions. Onze voorliefde voor ‘connecting the dots’ maakt dat we continu op de hoogte zijn van alles wat zich in en om onze merken en content afspeelt. En dus altijd sneller dan wie dan ook uit de startblokken kunnen. Niet onbelangrijk. Want als ‘time to market’ nu is, zit je niet te wachten op een aanpak die zich op termijn terugverdient. We bedenken en maken. Je mag een topresultaat verwachten. Niet naar rato, maar waar je op gehoopt had en dan nog een beetje meer.

Benieuwd naar de adverteermogelijkheden?

We denken graag met je mee!