18 januari 2018

Bijzondere duo’s in Tattoo Trippers vanaf 25 januari bij Veronica

Communicatieadviseur SBS6 Jamilee Smith Utopia, Shownieuws, Piets Weerbericht, Mr. Frank Visser doet uitspraak, BankGiro Loterij The Wall, Dance as One, Utopia 2

Patricia Paay en Christina Curry vormen het eerste duo dat vanaf donderdag 25 januari te zien is in het nieuwe programma Tattoo Trippers bij Veronica. Hierin gaan telkens twee BN’ers gezamenlijk op reis met als doel een op het lijf geschreven aandenken te scoren: een betekenisvolle tattoo gezet door een lokale tattoo artist. Naast Patricia en Christina zijn er nu nog meer duo’s bekend: Dio & Olcay Gulsen (Bulgarije), Fajah Lourens & Dennis Weening (Zuid-Afrika) en Patty Brard & Eva van de Wijdeven (Marokko). Eerder was al duidelijk dat ook Monica Geuze & Kay Nambiar (Japan) en Thomas Berge & Tim den Besten (Thailand) meedoen.

In de eerste aflevering van Tattoo Trippers gaat zangeres en mediapersoonlijkheid Patricia Paay samen met haar dochter Christina Curry naar het koude Moskou. Diva Patricia geniet van het anoniem samen kunnen zijn met haar dochter, die vastbesloten is hier het woord “гей” (Russisch voor “gay”) op haar lichaam te tatoeëren. Het wordt een verrassende trip waarin moeder en dochter openhartige gesprekken voeren en een punt zetten achter een roerige periode. Uiteindelijk verlaten Patricia en Christina de Russische hoofdstad drie tatoeages rijker.

In iedere aflevering van Tattoo Trippers nemen de duo’s de kijker mee in hun persoonlijke verhaal achter de keuze voor hún tattoo en maken zij hiervoor een trip naar een land met een bijzondere traditie op het gebied van tatoeages.

Tattoo Trippers wordt geproduceerd door Tuvalu.

Uitzending: Veronica, wekelijks vanaf donderdag 25 januari 20.30 – 21.30 uur.
www.veronicatv.nl/tattootrippers
#tattootrippers