Routebeschrijving

Talpa TV
Rietlandpark 333
1019 DW Amsterdam

 

 

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Tramlijn 26 (vanaf CS) naar halte Rietlandpark, of tramlijn 10 (richting IJburg) naar halte Rietlandpark. De gebouwen van Talpa TV grenzen aan de haltes. De receptie bevindt zich in het, vanaf het spoor gezien, rechtse gebouw.

Met de auto

Een aantal navigatiesystemen is gebaseerd op een onjuist stratenplan en geven daarom bij het uitrijden van de Piet Heintunnel foutieve informatie. Maak daarom gebruik van onderstaande routebeschrijving.

  • Vanuit Utrecht (A2)

    Volg de A2 tot Amsterdam. Neem de afslag A10 Ring Oost, richting Zaanstad. Je bevindt je op de ringweg Amsterdam, de A10. Neem afslag (S114) Zeeburg/Centrum/Artis. Sla na de afslag linksaf en volg de weg. Je rijdt dan vanzelf de Piet Heintunnel in. Bij het verlaten van de tunnel ga je bij de stoplichten rechtsaf. De weg maakt een scherpe bocht naar rechts, dit is de Oostelijke Handelskade. Na ongeveer 200 meter (direct na restaurant Panama) is rechts de ingang naar Quintet Office Park. Volg de borden naar de ingang.

  • Vanuit Amersfoort (A1)

    Volg vanaf Amsterdam de A10 ring Noord (Zaanstad). Neem de afslag (S114) Zeeburg/Centrum/Artis. Sla na de afslag linksaf en volg de weg. Je rijdt dan vanzelf de Piet Heintunnel in. Bij het verlaten van de tunnel ga je bij de stoplichten rechtsaf. De weg maakt een scherpe bocht naar rechts, dit is de Oostelijke Handelskade. Na ongeveer 200 meter (direct na restaurant Panama) is rechts de ingang naar Quintet Office Park. Volg de borden naar de ingang.

  • Vanuit Den Haag (A4)

    Volg vanaf Amsterdam de A10 ring Zuid, richting Amersfoort. Blijf op de A10 tot de afslag S114, Zeeburg/Centrum/Artis. Sla na de afslag linksaf en volg de weg. Je rijdt dan vanzelf de Piet Heintunnel in. Bij het verlaten van de tunnel ga je bij de stoplichten rechtsaf. De weg maakt een scherpe bocht naar rechts, dit is de Oostelijke Handelskade. Na ongeveer 200 meter (direct na restaurant Panama) is rechts de ingang naar Quintet Office Park. Volg de borden naar de ingang.

Parkeren

Talpa TV heeft een aantal bezoekersplaatsen in de parkeergarage. De parkeergarage bevindt zich onder het pand. De ingang van Talpa TV bevindt zich halverwege de parkeergarage aan de rechterkant. Let op, het is in de omgeving overal betaald parkeren.