19 februari 2019

Edsilia en Winston nieuwe gezichten It Takes 2

Celebrity zangshow binnenkort van start op SBS6
Communicatieadviseur SBS6 Lisette Potman It Takes 2, Thank You For The Music, Betrapt!, Home Alone

It Takes 2 verhuist van RTL4 naar SBS6. Hoewel de succesformule onveranderd blijft, zijn er wel degelijk een paar wijzigingen. Zo neemt Winston Gerschtanowitz voor het eerst, samen met Gordon, de presentatie voor zijn rekening, en versterkt Edsilia Rombley de jury, naast Ronnie Flex en Gerard Ekdom. Samen beoordeelt dit drietal – in een gloednieuw decor – de zangkunsten van negen bekende Nederlanders. It Takes 2 is dit voorjaar te zien op SBS6.  

Welke bekende Nederlanders er dit jaar meedoen aan It Takes 2 wordt morgen bekendgemaakt. Net als in de voorgaande seizoenen selecteren in de eerste aflevering drie zangprofessionals ieder drie BN’ers waarmee zij bekende covers gaan zingen. Het team professionals bestaat deze keer uit Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis.

De negen bekende kandidaten zullen álles uit de kast moeten halen, om een spetterend zangoptreden neer te zetten. Welke zangprofessional heeft de winnaar in zijn of haar team? Welke BN’er mag zich voortaan ook zanger noemen?

It Takes 2 wordt geproduceerd door Talpa Media.

Uitzending: It Takes 2 is dit voorjaar te zien op SBS6.