25 september 2018

GLORY 59 Amsterdam zaterdag om 20.00 uur bij Veronica

Senior Communicatieadviseur Net5/ Veronica Wietske van Rooij SBS9, KIJK

Zaterdag 29 september om 20.00 uur zendt Veronica hét kickboks-evenement van het jaar uit: GLORY 59 in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Met als absoluut hoogtepunt de strijd om de wereldtitel zwaargewicht. Rico Verhoeven neemt het op in de ring tegen de Braziliaan Guto Innocente en verdedigt zijn achtste wereldtitel.

Er vinden die avond maar liefst twee titelgevechten plaats. Wereldkampioen zwaargewicht Rico ‘The King of Kickboxing’ Verhoeven is de headliner van GLORY 59 Amsterdam en hij wordt uitgedaagd door de Braziliaan Guto Inocente. Ook de onbetwiste verdergewichtkoning Robin ‘Pokerface’ van Roosmalen keert terug in de ring voor een titelgevecht. Hij neemt het op tegen interim-kampioen ‘The Professor’ Petchpanomrung Kiatmookao in de co-headliner van het evenement.

GLORY is een internationale, professionele aanbieder van martial arts gevechten en televisiecontent. De regels van GLORY kickboksen zijn gebaseerd op een mix van verschillende gevechtsdisciplines waaronder karate, muay thai, taekwondo en traditioneel boksen.

#glory59 @veronicatv