• Je ziet meer met KIJK

    Kijken naar de programma's van je favoriete zender wanneer het jou uitkomt.

    Kijk.nl

Streamstarts per week

Pageviews per week

Geregistreerde gebruikers

Aantal Facebook likes

Kijk wanneer jij wilt

Kijken naar de programma’s van je favoriete zender wanneer het jou uitkomt. SBS6, Net5, Veronica en SBS9 hebben al hun programma’s online klaarstaan. En er is meer! Je kunt ook kijken naar series en exclusieve clips die nooit op tv zijn geweest. En je kunt zelfs vooruit kijken. Met KIJK eerder zie je nieuwe afleveringen nog voordat ze op tv zijn geweest. Blader tussen het brede aanbod en ervaar het gebruiksgemak. Het KIJK-plezier start waar en wanneer je wilt, met één druk op de knop.

Breed aanbod

Op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier biedt KIJK de uitgebreide Talpa TV portfolio met onder andere tv-programma’s en series. Zo vind je op KIJK succesvolle dramaseries zoals Celblok H, Dokter Tinus en Dagboek van een Callgirl, maar ook vertrouwde actualiteitenprogramma’s zoals Hart van Nederland en Shownieuws, programma’s zoals Bonje met de Buren en vtwonen, en deze zomer natuurlijk de Champions League.

Programma's op KIJK

Alberto Stegeman
Kijk alles van Alberto terug!

MEER INFO

Grenzeloos Verliefd
Kijk alle afleveringen terug

MEER INFO

Utopia 2
Bekijk alles van Utopia

MEER INFO

Hart van Nederland
Kijk alle afleveringen terug

MEER INFO

UEFA Champions League
Alles over de UEFA Champions League zie je hier terug!

MEER INFO

House Rules NL
Kijk de afleveringen terug

MEER INFO

Adverteren bij KIJK


Het televisielandschap is continu in ontwikkeling. Met de opkomst van nieuwe devices, zoals de smartphone en de tablet, en de toenemende digitalisering komen er steeds meer mogelijkheden voor de consument. Zoals content op een later moment terugkijken, via de televisie of een ander device. Benieuwd naar de mogelijkheden om op KIJK te adverteren? Neem contact op voor advies.

Meer informatie