Dagelijks bereik aantal tv-kijkers

Pageviews per week

Streamstarts per week

Facebook likes

Net5 geeft je altijd een goed gevoel

Net5 staat positief in het leven en laat zien dat het leven vol mogelijkheden zit. Het is een toegankelijk merk voor mensen met een positieve inslag die genieten van wat ze hebben en nieuwsgierig zijn naar wat het leven mogelijk meer te bieden heeft. De zender heeft een vrouwelijk karakter, maar ook mannen voelen zich thuis bij Net5.

Net5 thema's

De programmering is divers, varieert van films, spannende buitenlandse series en opmerkelijke Nederlandse content. Bovendien biedt Net5 herkenbare thema’s (relaties, wonen, reizen, avontuur, koken) en vaste kijkavonden.

Populaire programma's

Grey's Anatomy
Populaire ziekenhuisserie

MEER INFO

NCIS: Los Angeles
Populaire misdaadserie

MEER INFO

Dr. Bull
Nieuw seizoen

MEER INFO

Het Blok Australië
Nieuwe afleveringen

MEER INFO

Net5 Blogt!

Op Net5 Blogt vind je alles over beauty, fashion, celebs, food&health en tv.

Volg het laatste nieuws, geef je mening, en bekijk foto's en video's.


Volg Net5 Blogt

LAATSTE NIEUWS NET5

Adverteren bij Net5

Net5 staat positief in het leven en laat zien dat het leven vol mogelijkheden zit. Het is een toegankelijk merk voor mensen met een positieve inslag die genieten van wat ze hebben en nieuwsgierig zijn naar wat het leven mogelijk meer te bieden heeft. De zender heeft een vrouwelijk karakter, maar ook mannen voelen zich thuis bij Net5. De programmering is divers, varieert van films, spannende buitenlandse series en opmerkelijke Nederlandse content. Bovendien biedt Net5 herkenbare thema’s (relaties, wonen, reizen, avontuur, koken) en vaste kijkavonden.

Meer informatie