• Leef!

    Veronica verleidt de kijker met grote blockbusters, buitenlandse kwaliteitsseries (comedy, actie, crime), eigentijdse realityprogramma's en topvoetbal.

    BINNENKORT BIJ VERONICA Veronicatv.nl

Dagelijks bereik aantal tv-kijkers

Pageviews per week

Streamstarts per week

Facebook likes

Leef! met Veronica

De Veronica-kijker is young at heart. Het is de zender voor jongeren en iedereen die jong van geest is. Veronica is avontuurlijk, snapt de honger naar meer en geeft het gevoel dat je het leven met beide handen moet aanpakken.

Veronica's pijlers

Veronica verleidt de kijker op haar eigenwijze manier met grote filmtitels, buitenlandse kwaliteitsseries in vele genres, eigentijdse realityprogramma’s en topvoetbal. De zender heeft daarnaast succesvolle themamaanden, zoals de Meimaand Filmmaand en November Première Maand.

 

 

Populaire programma's

The Big Bang Theory
De best bekeken sitcom van Amerika

MEER INFO

Hawaii Five-0
Populaire serie

MEER INFO

UEFA Champions League


MEER INFO

Criminal Minds
Succesvolle crimeserie

MEER INFO

LAATSTE NIEUWS VERONICA

Adverteren bij Veronica

Veronica is een vertrouwd merk voor volwassenen (25-54 jaar). De zender programmeert binnen de pijlers: films, series, muziek, games, auto’s, reizen en topvoetbal. Ook buiten de televisie weet Veronica de doelgroep te bereiken, bijvoorbeeld door aanwezig te zijn op festivals en bij filmpremières. Bekijk de cases voor inspiratie of neem contact op voor advies.

Meer informatie