18 maart 2016

Nederlandse première dramaserie Vegas bij SBS9

Op donderdag 14 april gaat de nieuwe Amerikaanse dramaserie Vegas in première bij SBS9. De serie is geïnspireerd op het waargebeurde verhaal van Las Vegas sheriff Ralph Lamb, waarin de opkomst van de maffia in Las Vegas centraal staat. De hoofdrollen worden onder meer vertolkt door de voor Golden Globes genomineerde acteur Dennis Quaid en Carrie-Anne Moss (The Matrix).

Ralph Lamb (Dennis Quaid) probeert corruptie en misdaad te bestrijden in Las Vegas en wordt bijgestaan door de ambitieuze advocaat Katherine O’Connel (Carrie-Anne Moss). Aan hen de taak om de rust in de stad terug te laten keren.

Eerste aflevering
Het levenloze lichaam van het nichtje van de gouverneur wordt gevonden. De burgemeester schakelt Ralph Lamb in om te helpen bij het onderzoek. Niet iedereen is het hier mee eens, maar Lamb heeft ervaring als agent tijdens de Tweede Wereloorlog. Lamb komt er al snel achter dat het slachtoffer bij Savoy werkte. Savoy is het meest chique casino van Vegas waarvan Vincent Savino (Michael Chiklis) sinds kort de nieuwe directeur is. Savino is een meedogenloze gangster en Lamb weet van zijn criminele achtergrond. De twee invloedrijke mannen verwikkelen zich al snel in een felle strijd om de controle over de stad te behouden.

Vegas
Vegas vanaf donderdag 14 april om 20.30 uur bij SBS9