19 november 2018

Net5 nodigt je uit voor een Lovely December!

Senior Communicatieadviseur Net5/ Veronica Wietske van Rooij SBS9, KIJK

Net5 presenteert voor het vierde jaar op rij Lovely December; de warmste televisieavonden voor de koudste maand. De hele maand december zendt Net5 films uit waar de liefde vanaf spat; van Love Actually, Notting Hill en The Holiday tot de Bridget Jones-reeks. En maar liefst zes tv-premières met Disney’s Into the Woods als grootste titel. Daarnaast geeft de zender elke dag een te gekke prijs weg tijdens de December Give Away via haar social mediakanalen.

 

December is dé feestmaand van het jaar met Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw. Een betoverende maand vol bijzondere momenten, samenzijn, gezelligheid en natuurlijk films! De kijker kan in aanloop naar de feestdagen smullen van bekende klassiekers zoals The Santa Clause en New Year’s Eve. Maar ook filmpremières als Saving Mr. Banks, The Odd Life of Timothy Green, Why Him? en Almost Christmas. We openen Lovely December met de première van het sprookjesachtige Into the Woods met een topcast bestaande uit Meryl Streep, Johnny Depp, Emily Blunt en James Corden.

 

Ook tijdens de Kerstdagen zit je goed bij Net5. Met op kerstavond The Sound of Music, op eerste Kerstdag Love Actually en op tweede Kerstdag Four Christmasses. Daarnaast zendt Net5 traditiegetrouw tijdens Kerst de hele dag films uit.

 

Maar er is meer voor de Net5-fans tijdens de Lovely December-maand! Voor het tweede jaar op rij geven we als onderdeel van de December Give Away dagelijks prijzen weg via onze social media kanalen. Kaarten voor het concert van Mariah Carrey in Nederland, foute kerstruien, weekendjes weg, kookboeken en een mega chocoladepakket. Volg ons op: www.facebook.com/net5.nl

 

Speciaal voor deze thema-maand is er als kers op de taart weer een hartverwarmende promo opgenomen waarin Net5-sterren Nicolette van Dam, Wietze de Jager en Airen Mylene samen met diverse filmhelden de hoofdrol spelen. Bekijk deze feelgood-promo hier.