19 november 2019

Nieuw seizoen Komt een man bij de Dokter vanaf 30 november op SBS6

Met gastoptredens van Jody Bernal en Hans Kazàn
Communicatieadviseur SBS6 Jamilee Smith Shownieuws, Lang leve de liefde, Thank you for the music, Herman helpt een handje, Getekend voor het leven, Restaurant Misverstand

Hilarische moppen, snoeiharde grappen en pijnlijke situaties in herkenbare settings: het humoristische sketchprogramma Komt een man bij de Dokter brengt al sinds 2012 gegarandeerd een lach op het gezicht van de SBS6-kijker. Op veler verzoek zijn er weer 360 nieuwe moppen opgenomen en in 12 nieuwe afleveringen van Komt een man bij de Dokter verwerkt. De moppen, die jong en oud doen schaterlachen, worden dit seizoen door onder anderen Esmée van Kampen, Leo Alkemade, Trudi Klever, Ferdi Stofmeel, Michiel Nooter, Frits Lambrechts en Loes Schnepper op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches. Ook zijn er in deze vijfde reeks gastoptredens van Jody Bernal en Hans Kazàn. De nieuwe afleveringen van Komt een man bij de Dokter zijn vanaf zaterdag 30 november om 22.00 uur te zien op SBS6. 

‘Domme blondjes bij de dokter’, ‘mannen onder elkaar in het café’ of ‘getrouwde stellen in de slaapkamer’; in 5 seizoenen Komt een man bij de Dokter zijn er bijna 1500 verschillende moppen opgenomen. Net als vorige seizoenen is het via sbs6.nl/kembdd mogelijk om nieuwe originele moppen in te sturen.

Komt een man bij de Dokter wordt geproduceerd door Talpa Fictie.
Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zaterdag 30 november om 22.00 uur.