19 februari 2019

Nieuw seizoen vtwonen weer verliefd op je huis bij SBS6

Communicatieadviseur SBS6 Jamilla Jansen De Grote Tuinverbouwing, Wat Eten We?, Mr. Frank Visser rijdt visite, Mr. Frank Visser doet Uitspraak, Wegmisbruikers, De Roelvinkjes passen op de winkel

Vanaf zondag 24 februari gaat het nieuwe seizoen van vtwonen weer verliefd op je huis van start bij SBS6. In de eerste aflevering gaat Kees Tol langs bij Farida en Mohamed. Na vele verhuizingen en wilde emigratieplannen kocht het stel anderhalf jaar geleden hun droomhuis in Utrecht. Eindelijk hebben zij na al het heen en weer reizen hun eerste eigen plek samen met hun drie kinderen. Alleen komen Farida en Mohamed er niet uit met de inrichting. Mohamed houdt van strak en modern, maar Farida heeft liever een warm interieur waar hun Marokkaanse afkomst in terugkomt. Het koppel mist nu het huiselijke gevoel en de ruimte is te groot voor de meubels die zij hebben. Aan Kees Tol en stylist Frans Uyterlinde de uitdaging om op zoek te gaan naar een interieur waar het hele gezin blij van wordt.

In vtwonen weer verliefd op je huis gaan Kees en de stylisten Frans Uyterlinde, Fietje Bruijn, Eva van de Ven en Marianne Luning elke week de uitdaging aan om een stel weer verliefd te laten worden op hun eigen huis. De smaak van de bewoners ligt behoorlijk uit elkaar, met een vaak bloedeloos compromis en bekoelde liefde voor de woning als gevolg. De vtwonen-stylist kijkt er met een frisse blik naar en zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen op een lijn komen.

vtwonen weer verliefd op je huis wordt geproduceerd door IDTV.

Uitzending: SBS6, wekelijks vanaf zondag 24 februari 19.30 – 20.30 uur.