27 juni 2019

Seizoen 2 van Zoo vanaf 8 juli te zien bij SBS9

Senior Communicatieadviseur Net5 / SBS6 Kim van Adelberg Buch In De Bijzondere Bajes, 5 Uur Show, Wat Eten We?, Station 19, Nurses

In de bloedstollende serie Zoo komt het dierenrijk in opstand tegen de mensheid. Na eeuwen van onderdrukking zijn de dieren het overal ter wereld zat om door mensen te worden opgesloten, getemd, gegeten of gedood voor vermaak. Een team van experts gaat op zoek naar een manier om het geweld te stoppen voordat de mens het onderspit delft. Na seizoen 1 wordt seizoen 2 van Zoo vanaf 8 juli uitgezonden bij SBS9. 

Zoo is gebaseerd op de bestseller van James Patterson en Michael Ledwidge. De serie is in 2015 in Amerika gelanceerd en is vervolgens ook in Australië, Canada en het Verenigd Koninkrijk lovend ontvangen. In de eerste aflevering van het tweede seizoen gaan de aanvallen van de dieren door. Het team ontdekt dat de mutatie verder is gevorderd waardoor hun geneesmiddel niet meer effectief is. Nu, met de hulp van een anonieme sponsor, gaat het team naar Argentinië om een ​​wetenschapper te ontmoeten die mogelijk de sleutel tot de mutatie heeft ontdekt.

Uitzending: vanaf 8 juli om 20.30 uur bij SBS9, met wekelijks driedubbele afleveringen.