23 mei 2019

Thank you for the music: nieuwe muzikale spelshow met Soundos, Sanne Hans én Johnny de Mol

Senior Communicatieadviseur SBS6 Lisette Potman Lingo, Man Bijt Hond, Man Bijt Hond XL, 50/50, Hit the Road

Op zaterdag 8 juni start bij SBS6 de nieuwe muzikale spelshow Thank you for the music. In iedere aflevering nemen drie duo’s het tegen elkaar op, onder leiding van Kim-Lian van der Meij. Elk duo bestaat uit een vaste teamcaptain – Soundos El Ahmadi, Sanne Hans en Johnny de Mol – en een wekelijks wisselende BN’er. De duo’s spelen de leukste muziekspellen – van Pictionary met songtitels en hits verpakt in emoji’s tot instrumentale raadsels – en zes speciale publieksleden dragen ook een belangrijke noot bij!

Als een duo een muziekspel wint, kiezen ze één van de zes speciale publieksleden. Dit zijn uitgesproken types: van een student tot een opaatje en van een bouwvakker tot een rocker. Het winnende duo moet – puur op looks – degene selecteren waarvan ze denken dat die het beste kan zingen. De muziek start… zingen maar! Een speciale techniek meet de timing van het nummer, de zuivere noten én alle valse uithalen van dit publiekslid en zet deze direct om in positieve en negatieve punten. Hoe beter er gezongen wordt, hoe hoger de score! Wie weet veel van muziek en vooral: wie weet de publieksleden het best op zangwaarde in te schatten?

Thank you for the music is gezelligheid ten top – en iedereen mag meezingen! In de eerste aflevering zijn BN’ers Carolina Dijkhuizen, Danny de Munk en Kaj van der Voort te gast.

Thank you for the music is ontwikkeld door Talpa Content en wordt geproduceerd door Talpa Producties.

Uitzending: Vanaf zaterdag 8 juni wekelijks om 20:30 uur bij SBS6.