9 november 2017

The Victoria’s Secret Fashion Show 2017 exclusief bij Net5.

Debuut Nederlandse Roosmarijn Kok in spraakmakende lingerieshow
Communicatiemedewerker Talpa TV Jamilla Jansen Gidsinformatie, Robs Grote Tuinsverbouwing

Ook dit jaar zendt Net5 exclusief de grootste lingerieshow ter wereld uit. De wereldpremière van The Victoria’s Secret Fashion Show 2017 is exclusief in Nederland te zien bij Net5 in de nacht van 28 op 29 november om 04.00 uur en wordt gelijktijdig met Amerika uitgezonden. Daarnaast is de show op 29 november om 22.30 uur nogmaals te zien. Naast Romee Strijd en Sanne Vloet schittert dit jaar nog een Nederlandse beauty op de catwalk: Roosmarijn de Kok. Zij maakt haar debuut in de spraakmakende lingerieshow, die voor het eerst plaats vindt in Shanghai.

De 22-jarige Roosmarijn de Kok kreeg afgelopen zomer te horen dat zij gestrikt is voor het wereldberoemde lingeriemerk. Ze vertelt op Instagram: “Ik kan het niet geloven! Woorden kunnen niet beschrijven hoe dankbaar ik ben en ik huil alleen maar. Dank jullie wel voor het laten uitkomen van mijn dromen.” Roosmarijn is sinds drie jaar werkzaam als model in de Verenigde Staten.

Naast de modellen die ieder jaar opnieuw voor de show worden gecast, zijn er ook vaste modellen: de Victoria’s Secret Angels. Dit zijn Romee Strijd, Josephine Skriver, Alessandra Ambrosio, Jasmine Tookes, Martha Hunt, Adriana Lima, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Lais Ribeiro, Taylor Hill, Stella Maxwell, Sara Sampaio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo.

De show bevat dit jaar traditiegetrouw interviews op de roze loper, een kijkje achter de schermen, optredens van de grootste internationale artiesten en natuurlijk de ‘multi-million dollar fantasy bra’.

The Victoria’s Secret Fashion Show 2017
: Net5, op dinsdag 29 november om 04.00 uur en dinsdag 29 november om 22.30 uur
www.net5.nl/victoriassecretfashionshow