5 juli 2019

Unieke combinatie in 6e aflevering Café Hendriks en Genee: Oranje Leeuwinnen, Johan Derksen, Angela de Jong en Luv

Senior Communicatieadviseur Net5 Kim van Adelberg

Zondag 7 juli om 22.00 uur is de laatste aflevering van ‘Café Hendriks & Genee’ van dit seizoen te zien op Veronica. In deze wekelijkse live-talkshow op de zondagavond kijken Wilfred Genee en Hélène Hendriks met hun gasten terug op de afgelopen week, blikken ze vooruit naar de komende week én bespreken ze het nieuws van het weekend.

‘Café Hendriks & Genee’ is een amuserende, informatieve en vooral ook gezellige live-talkshow met publiek. Wilfred en Hélène ontvangen een keur aan gasten, variërend van showbizz tot politiek en sport tot human interest.

Zondag zijn te gast in ons café:

  • De Oranje Leeuwinnen spelen de WK-finale tegen de Verenigde Staten. Met een tafel vol voetbalkenners, zoals HELDEN-hoofdredacteur Frits Barend en FOX Sports-presentatrice Aletha Leidelmeijer, kijken we terug op deze historische voetbalwedstrijd.
  • Angela de Jong, de meest gevreesde tv-recensent van ons land, over de tops en flops van het afgelopen tv-seizoen. Haar grote droom komt vanavond uit: ze zit eindelijk aan tafel met Johan Derksen!
  • Luv’ is terug! In de jaren ’70 verkochten ze miljoenen platen. Met hun nieuwe single ‘With him tonight’ willen Marga Scheide, José Hoebee en Chimène van Oosterhout die gouden tijden laten herleven.
  • In deze laatste aflevering is natuurlijk weer de populaire Frans Duijts onze huiszanger.

Café Hendriks & Genee is tot en met 7 juli elke zondag te zien tussen 22.00 en 23.00 uur op Veronica.

Herhaling zaterdagavond op SBS6, na Shownieuws, rond 23.30 uur