22 november 2019

Vierde Café Hendriks & Genee met Johnny de Mol, Rico Verhoeven, Thierry Baudet en Erica Terpstra

Communicatieadviseur SBS6 / Veronica Emma Margadant Mr. Frank Visser, We Want More, BBC Wildlife: Africa, Het zal mij een zorg zijn, Restaurant Misverstand

Zondag 24 november om 22.30 uur is de derde aflevering van Café Hendriks & Genee te zien bij Veronica. In deze live-talkshow blikken Hélène Hendriks en Wilfred Genee op geheel eigen wijze terug op de afgelopen week, zij kijken vooruit naar de komende week en bespreken de hoogtepunten van het weekend.

Café Hendriks & Genee is een live-talkshow met publiek waarin toegankelijke onderwerpen aan bod komen en persoonlijke gesprekken niet worden geschuwd. Hélène en Wilfred ontvangen aan de stamtafel elke zondag actuele en uiteenlopende gasten uit politiek, showbizz, sport en media. Samen met hun gasten sluiten zij de week op een luchtige manier af.

Zondag 24 november zijn te gast:

  • Johnny de Mol over zijn theatervoorstelling ‘Hier is de Mol’ die vanaf februari in reprise gaat.
  • Forum voor Democratie viert zijn 5de verjaardag. Toch is het voor Thierry Baudet géén reden voor een feestje. Hij wil de teloorgang van ons land stoppen.
  • Erica Terpstra over de inspirerende verhalen en bijzondere ontmoetingen die ze tijdens het Omroep MAX-programma Erica op Reis heeft opgedaan. Nu gebundeld in boekvorm.
  • Vanaf maandag 25 november is de reality-docu Rico te zien op SBS6. 7-voudig wereldkampioen Rico Verhoeven over zijn weg naar het gevecht van de eeuw. Die tegen Badr Hari op 21 december.

Café Hendriks & Genee is elke zondag om 22.30 uur te zien bij Veronica. De herhaling is te zien op maandag 25 november om 22.55 bij Veronica.