28 juni 2019

Vijfde Café Hendriks & Genee met Thierry Baudet, Peter R. de Vries en Jörgen Raymann

Senior Communicatieadviseur a.i. Net5, Veronica, SBS9 Kim van Adelberg Veronica Inside, Café Hendriks & Genee, Iris en de 12 dates, Ladies Night, Misdaad Advocaten, Grenzeloos Verliefd

Zondag 30 juni om 22.00 uur is de vijfde aflevering van ‘Café Hendriks & Genee’ te zien op Veronica. In deze wekelijkse live-talkshow op de zondagavond kijken Wilfred Genee en Hélène Hendriks met hun gasten terug op de afgelopen week, blikken ze vooruit naar de komende week én bespreken ze het nieuws van het weekend.

‘Café Hendriks & Genee’ is een amuserende, informatieve en vooral ook gezellige live-talkshow met publiek. Wilfred en Hélène ontvangen een keur aan gasten, variërend van showbizz tot politiek en sport tot human interest.

Zondag zijn te gast in ons café:

  • Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Met Wilfred en Hélène praat hij over het vrijdag gepresenteerde Klimaatakkoord en kijkt hij terug op het afgelopen politieke seizoen waarin zijn partij Forum voor Democratie groeide; zowel in de provincies, de Eerste Kamer als het Europees Parlement.
  • Het was een drukke week voor misdaadverslaggevers. Zo werd in de rechtbank de beschieting van de Panorama-redactie en de ‘Minder-Marokkanen’-zaak van Geert Wilders behandeld. Ook komende week veel grote rechtszaken. De rechter doet uitspraak in het proces tegen Willem Holleeder. Ook hoort Michael P. in hoger beroep welke straf hij krijgt voor de moord op en verkrachting van Anne Faber. Daarom is Peter R. de Vries onze gast.
  • Jörgen Raymann werkt aan Tante Es 2.0. Daarnaast is de cabaretier ook festivaldirecteur van het grootste Latin-festival van Nederland: Dias Latinos, dat 5 juli plaatsvindt in Amersfoort.

Café Hendriks & Genee is tot en met 7 juli elke zondag te zien tussen 22.00 en 23.00 uur op Veronica.