10 april 2018

Stagiair Samensteller Shownieuws

Over Talpa TV:

Talpa TV Productions B.V.. is het in-huis productie bedrijf van Talpa TV, een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische branche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van nieuws gerelateerde televisieprogramma’s, waaronder het bekende Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht. Daarnaast produceren we een breed scala aan Infotainment programma’s zoals Lachen om Home Video’s, Reportage, De 25 Grootste, De Vierdaagse, Veronica Music en uiteenlopende (commerciële) specials. Bij Talpa TV Productions B.V. werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en gedreven mensen.

Over afdeling:
Vanaf augustus / september is er ruimte op de redactie van Shownieuws. En daarom zijn we op zoek naar jou om ons team te komen versterken.

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplek bij een dynamisch bedrijf? Voor de redactie van HET entertainmentprogramma van Nederland zijn wij op zoek naar een getalenteerde;
Stagaiair(e) Verwerker/Samensteller/Editor Shownieuws (m/v) voor 40 uur per week.

Hoofdtaken:
Wij zoeken een stagiaire die vanaf augustus / september voor een periode van ongeveer 20 weken of langer stage moet lopen voor zijn/haar opleiding.

Jouw profiel:
Wij verwachten: dat je zelfstandig kunt monteren of hier een basiskennis van hebt. Daarnaast heb je interesse in de Nederlandse showbizz.

Opleiding en ervaring:
De voorkeur gaat uit naar kandidaten die in het laatste stadium van hun opleiding zijn.

Wij bieden:
Een leuke en leerzame stageperiode!