10 april 2018

Stagiair Verslaggever Shownieuws

Over Talpa TV:

Talpa TV Productions B.V.. is het in-huis productie bedrijf van Talpa TV, een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische branche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van nieuws gerelateerde televisieprogramma’s, waaronder het bekende Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht. Daarnaast produceren we een breed scala aan Infotainment programma’s zoals Lachen om Home Video’s, Reportage, De 25 Grootste, De Vierdaagse, Veronica Music en uiteenlopende (commerciële) specials. Bij Talpa TV Productions B.V. werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en gedreven mensen.

Over afdeling:
Vanaf augustus / september is er ruimte op de redactie van Shownieuws. Dit is een leuke jonge redactie vol met mensen die het leuk vinden om samen in een team dagelijks te werken aan een sterke nieuwsuitzending.

Ben jij op zoek naar een leerzame stageplek bij een dynamisch bedrijf? Voor de redactie van HET entertainmentprogramma van Nederland zijn wij op zoek naar een getalenteerde;
Stagiair(e) Verslaggever Shownieuws (m/v) voor 40 uur per week.

Hoofdtaken:
Wij zoeken een stagiaire die vanaf augustus / september voor een periode van ongeveer 20 weken of langer stage moet lopen voor zijn/haar opleiding.

Jouw profiel:
Je hebt een brede interesse op het gebied van (showbizz)nieuws of informatieve programma's en je weet deze interesse te gebruiken in je werk. Je bent bezig met het nieuws van de dag en weet de nieuwtjes te scoren. Je vind het leuk om zelfstandig items te filmen en hebt dit bij je opleiding al wel eens gedaan. Je hebt een basiskennis monteren. Je kunt met dv camera’s omgaan. Je zult dagelijks op pad gaan met een camera om items te draaien en te monteren. Je bent in bezit van een rijbewijs.

Opleiding en ervaring:
De voorkeur gaat uit naar kandidaten die in het laatste stadium van hun opleiding zijn.

Wij bieden:
Een leuke en leerzame stageperiode!