Hoe werkt de sollicitatieprocedure?

Bij Talpa TV speelt digitalisering een belangrijke rol. Ook binnen HR hebben we de processen zo efficiënt mogelijk ingericht, waarbij een deel van de administratie van het werving- en selectieproces is geautomatiseerd.

Daarom vragen we van iedereen die bij ons solliciteert om de gegevens zo compleet mogelijk in te vullen in onze sollicitatie database en je cv en motivatie hierin te uploaden.
Als we in jouw profiel, CV en motivatie een goede match zien met onze vacature, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Is de uitkomst hiervan positief, dan volgt een tweede gesprek. Voor sommige functies is een assessment onderdeel van de selectieprocedure.

Kom je niet in aanmerking voor de vacature, dan ontvang je zo spoedig mogelijk bericht.

We bewaren je gegevens tot maximaal vier weken na sluiting van de vacature waarop je gesolliciteerd hebt in onze database, na deze periode verwijderen wij je gegevens.

Hoe kan ik solliciteren?
Klik op de knop ‘Reageer op deze vacature’ bij de vacature en vul je gegevens in op het formulier.

Problemen bij het insturen van je sollicitatie?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van je motivatie en curriculum vitae naar hr@talpanetwork.com. We verzoeken je dit mailadres alleen te gebruiken wanneer het solliciteren via onze website niet mogelijk is.

Kan ik ook gewoon een mail met CV sturen naar HR?
Het proces is zo efficiënt mogelijk ingericht. Daarom verwerken we de sollicitaties alleen via de database.

Hoe lang duurt het voordat ik iets hoor?
We streven naar een zo snel mogelijke reactie. Bij Talpa TV worden nieuwe medewerkers aangenomen door de afdelingen zelf.

Kan ik stage lopen?
De beschikbare stage plaatsen staan ook op het vacature overzicht gemeld.