14 september 2018

Applicatiebeheerder

Over Talpa TV:

Talpa TV is de organisatie achter de vier Nederlandse commerciële televisiezenders SBS6, Net5, Veronica en SBS9 en het VOD-platform KIJK. Talpa TV is een van de drie grote aanbieders van televisie in Nederland, telt ruim 400 medewerkers en is een van de onderdelen van het Nederlandse multimediabedrijf Talpa Network.

Over afdeling:
Voor de afdeling Operations en Support zijn we op zoek naar een applicatiebeheerder.

Hoofdtaken:
Taken en verantwoordelijkheden:

• Vertalen van vragen/wensen van gebruikers naar nieuwe mogelijkheden binnen de applicatie;
• Waarborgen van continuïteit, integriteit en vertrouwelijkheid binnen het verantwoordelijkheidsgebied;
• Kennis van de werking van de applicaties delen, overdragen en documenteren;
• Aanbieden van 2de lijns support op betreffende applicaties;
• Contact onderhouden met leveranciers en ondersteunende partijen;
• Deelnemen aan (multidisciplinaire) projecten;
• Veranderingen in bedrijfsprocessen vertalen naar systeemwijzigingen of uitbreidingen van functionaliteit;
• Werken in teamverband zowel met business als met IT collega’s.

Jouw profiel:
De Applicatiebeheerder is accuraat en stressbestendig. En als oplossingen soms lastig zijn te vinden, ben jij de doorzetter met het grote verantwoordelijkheidsgevoel die er een succes van maakt. Je hebt een frisse, vernieuwende blik op de toekomst en kan even gemakkelijk in teamverband werken bij projecten, als zelfstandig uitvoering geven aan je verantwoordelijkheden. Je hebt een communicatief sterke en flexibele persoonlijkheid en beschikt over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Door de aard van de werkzaamheden wordt soms in overleg gevraagd beschikbaar te zijn buiten kantooruren.

Opleiding en ervaring:
Wij zoeken voor deze functie een collega met minimaal enkele jaren relevante werkervaring als applicatiebeheerder. Je hebt een afgeronde HBO-opleiding of aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Heb je verder ook nog ervaring met ITIL, SQL, databases en scripting dan is dat een pré

Wij bieden:
een uitdagende functie vol technische en functionele uitdagingen en diversiteit met een grote mate van zelfstandigheid, prima arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam.