12 oktober 2018

Coördinator redactie/eindredacteur Shownieuws

Over Talpa TV:

Talpa TV Productions B.V.. is het in-huis productie bedrijf van Talpa TV, een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische branche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van nieuws gerelateerde televisieprogramma’s, waaronder het bekende Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht. Daarnaast produceren we een breed scala aan Infotainment programma’s zoals Lachen om Home Video’s, Reportage, De 25 Grootste, De Vierdaagse, Veronica Music en uiteenlopende (commerciële) specials. Bij Talpa TV Productions B.V. werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en gedreven mensen.

Over afdeling:
Voor het programma Shownieuws zijn we op zoek naar Coördinator redactie-eindredactie (m/v).

Hoofdtaken:
Als coördinator ben je het 1e aanspreekpunt voor de redacteuren voor de uitzending van die avond. Tot je werkzaamheden behoren o.a.: het begeleiden en motiveren van de redacteuren en het contact met de eindredactie.

Jouw profiel:
Je bent creatief gestructureerd en weet hoe je van een nieuwsfeit een leuk en aantrekkelijk televisie item kan maken.

Opleiding en ervaring:
Wij zoeken iemand die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière of iemand die al ervaring heeft als coördinator/samensteller of een beginnende eindredacteur die ervaring wil opdoen bij een dagelijks programma. In de toekomst zou dit kunnen dit uitgroeien tot een eindredactie functie.

Wij bieden:
Naast een interessante baan op basis van een 40-urige werkweek, biedt de redactie een plezierige werkomgeving in Amsterdam bij een jonge, gedreven organisatie, waarbij je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket tegemoet kunt zien conform de CAO van Talpa TV Productions B.V.