07 augustus 2018

Medewerker Ingest

Over Talpa TV:

Talpa TV Productions B.V.. is het in-huis productie bedrijf van Talpa TV, een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische branche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van nieuws gerelateerde televisieprogramma’s, waaronder het bekende Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht. Daarnaast produceren we een breed scala aan Infotainment programma’s zoals Lachen om Home Video’s, Reportage, De 25 Grootste, De Vierdaagse, Veronica Music en uiteenlopende (commerciële) specials. Bij Talpa TV Productions B.V. werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en gedreven mensen.

Over afdeling:
Voor de afdeling Editing zijn we per direct op zoek naar een medewerker Ingest.

Hoofdtaken:
De afdeling Editing verzorgt in een volledig digitale omgeving de montage van de dagelijkse nieuwsprogramma’s: Hart van Nederland en Shownieuws. Als Medewerker Ingest (Junior Editor) werk je met het systeem Avid-Interplay en draagt zorg voor het ingest-proces einde te brengen.

Jouw profiel:
Je werkt nauwkeurig, met gevoel voor detail, inhoud en vorm en je blijft dat ook onder stress goed doen. Kortom: je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid onder vaak grote druk verschillende uitzendingen tot een goed einde te brengen.

Wij zoeken een collega met een creatieve achtergrond die zich graag op verschillende vlakken wil ontwikkelen. Je werkt graag in teamverband.

Opleiding en ervaring:
Voor de (starters)functie van Medewerker Ingest (Junior Editor) zijn wij op zoek naar iemand met gevoel voor beeld & geluid en affiniteit met computers.

Wij bieden:
een uitdagende functie op basis van een 40-urige werkweek bij een jonge, gedreven organisatie in Amsterdam; goede doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de CAO van Talpa TV Productions B.V.