26 oktober 2018

Producer Hart van Nederland

Over Talpa TV:

Talpa TV Productions B.V.. is het in-huis productie bedrijf van Talpa TV, een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische branche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van nieuws gerelateerde televisieprogramma’s, waaronder het bekende Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht. Daarnaast produceren we een breed scala aan Infotainment programma’s zoals Lachen om Home Video’s, Reportage, De 25 Grootste, De Vierdaagse, Veronica Music en uiteenlopende (commerciële) specials. Bij Talpa TV Productions B.V. werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en gedreven mensen.

Over afdeling:
Voor Hart van Nederland zijn we bij Talpa TV Productions B.V. op zoek naar ervaren producers! Het team van Hart van Nederland is jong en dynamisch, met leuke en gedreven collega’s, bij het grootste mediabedrijf van Nederland.

Hoofdtaken:
Word jij helemaal gelukkig wanneer je draai- en montageplanningen maakt? Krijg je er een kick van om contact onderhouden met (eind)redactie en verslaggevers om zo efficiënt mogelijk alle beschikbare productiemiddelen optimaal in te zetten? Heb je een goed financieel inzicht en ben je op de hoogte van de laatste facilitaire ontwikkelingen en technische snufjes? Weet je daarnaast ook online goed de weg, denk je cross mediaal en hebt ervaring met het produceren voor internet? En ben je je collega’s altijd 10 stappen voor?

Jouw profiel:
• Je hebt ervaring met het produceren van dagelijks nieuws (tv en online);
• Je hebt extreem goede plannings-, financiële en organisatorische skills;
• Stressbestendig, zelfstandig, secuur en communicatief, beschrijven jouw persoonlijkheid;
• Nieuwsjunk, dat ben je;
• Je hebt kennis van het gehele tv-proces;
• Je haalt elke dag het maximale uit jezelf en bent een echte teamplayer;
• Je hebt geen 9 tot 5-mentaliteit, want je werkt ook ‘s avonds, in het weekend en op feestdagen.

Opleiding en ervaring:
Wij zoeken talenten die toe zijn aan een volgende stap in zijn/haar carrière of iemand die al ervaring heeft als producer.

Wij bieden:
Naast een interessante baan op basis van een 40-urige werkweek, biedt de redactie een plezierige werkomgeving in Amsterdam bij een jonge, gedreven organisatie, waarbij je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket tegemoet kunt zien conform de CAO van Talpa TV Productions B.V.