24 juli 2018

Samensteller / Editor

Over Talpa TV:

Talpa TV Productions B.V.. is het in-huis productie bedrijf van Talpa TV, een creatief full media bedrijf dat opereert in een dynamische branche. We zijn gespecialiseerd in het produceren van nieuws gerelateerde televisieprogramma’s, waaronder het bekende Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht. Daarnaast produceren we een breed scala aan Infotainment programma’s zoals Lachen om Home Video’s, Reportage, De 25 Grootste, De Vierdaagse, Veronica Music en uiteenlopende (commerciële) specials. Bij Talpa TV Productions B.V. werk je in een inspirerende omgeving met enthousiaste en gedreven mensen.

Over afdeling:
De afdeling Programma Samenstelling is verantwoordelijk voor de bewerking van door de zenders aangekochte series en programma’s, zoals Lachen om Home Video’s, MasterChef Australië en De Grote Verbouwing. Deze programma’s worden aangepast naar de Nederlandse markt. Ze worden voorzien van een nieuwe vormgeving, een nieuwe Nederlandse voice-over en worden aangepast aan het beschikbare timeslot. Daarnaast maakt de afdeling ook o.a. billboards, commercials en leveren content voor diverse social media kanalen.

Hoofdtaken:
Als samensteller/editor ga je zelfstandig aan de slag met het bewerken van de aangekochte programma’s. Tot het takenpakket behoren onder andere de volgende werkzaamheden:

- de complete montage, waaronder het op lengte maken van de aflevering, breaks bepalen, vormgeving aanpassen, titels geven, etc.
- voice-overteksten redigeren en schrijven waar nodig
- begeleiden van de inspreeksessies
- de complete audio nabewerking
- de complete eindmontage

Jouw profiel:
Je bent:
- een teamplayer
- enthousiast, gedreven en in staat om snel en zeer nauwkeurig te werken
- zelfstandig en stressbestendig
- communicatief sterk

Opleiding en ervaring:
- heb je aantoonbare ervaring met het monteren op AVID
- kun je scherpe en bondige teksten schrijven
- heb je bij voorkeur twee jaar relevante werkervaring
- en geen 9 tot 5 mentaliteit

Wij bieden:
je een uitdagende functie bij een jonge, gedreven organisatie; goede doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden conform onze CAO.