24 maart 2020

Wijziging marktindex maart & april

In deze periode van onrust en onzekerheid blijft Talpa Network Media Solutions graag meedenken waar nodig. Hierbij willen wij je informeren dat als gevolg van het coronavirus de marktindex TV-spot en video van maart en april per direct wordt aangepast.

 

  • Voor alle lopende en komende campagnes die in maart zijn ingekocht met de oude marktindex, ontvang je na facturatie een bonustegoed dat is gebaseerd op het verschil dat is ontstaan door de aangepaste index. Overscores worden hierin uiteraard niet meegenomen. Je kunt dit bonustegoed tot en met mei inzetten bij Talpa Network. Voor campagnes die reeds zijn afgelopen verandert er niets, we handhaven daarvoor de oude marktindex van 110.
  • Voor de inkoop van april geldt voor alle campagnes die vanaf nu ingekocht worden een marktindex van 100. Voor de campagnes die al zijn ingekocht in april, verlagen we de marktindex en passen we jouw GRP-aantal en schema zo spoedig mogelijk aan.

De uitzendschema’s volgen zo snel mogelijk.

Voor verdere vragen zijn onze planners en accountmanagers uiteraard per mail en op hun eigen (mobiele) nummers bereikbaar.

Talpa Network Media Solutions